Ucraina

BIOLABORATOARE ÎN UCRAINA: După America, și Germania a fost implicată în așa ceva?!

Asculta informatia

Documentele confirmă că Germania își implementa propriul program biologic militar în Ucraina, a declarat joi reprezentantul permanent al Rusiei la Oficiul ONU, Ghenadi Gatilov, la o ședință plenară a Conferinței pentru dezarmare.

Potrivit lui Gatilov, pe lângă cercetări și experimente științifice, teritoriul Ucrainei a fost folosit și pentru furnizarea de biomateriale și tulpini de agenți patogeni biologici periculoși către laboratoarele militare din Statele Unite și alte țări, inclusiv Marea Britanie, Georgia și Germania, informează Tass.

„Studierea bolilor mortale”

„În special, peste 10.000 de mostre au fost trimise la Centrul Lugar din Georgia. Printre beneficiari se numără și un laborator de referință din Marea Britanie, unde au fost trimise 773 de mostre, precum și Institutul Leffler din Germania”, a declarat Ghenadi Gatilov.

„Este de remarcat faptul că documentele confirmă că Germania își implementa propriul program biologic militar în Ucraina, care avea ca scop studierea potențialului bolilor mortale, precum febra hemoragică Congo-Crimeea, în Europa de Est”, a subliniat Gatilov.

Sursa: national.ro

Citește și:  Comisia Europeană atenţionează în legătură cu un aflux de refugiaţi în UE
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 81

Close