Europa

Spania: ȘAPTE MORȚI ÎN REZIDENȚA DE BĂTRÂNI DUPĂ PRIMA DOZĂ DE PFIZER

Editor ER: Din nou, nu există nici o semnalare directă către vaccin, care este cauza. Dar aceste știri despre creșterea numărului de decese și infecții covide în rândul persoanelor în vârstă după vaccinul Pfizer sunt acum din ce în ce mai multe, din păcate.

Șapte morți în rezidența spaniolă de bătrâni după prima doză de Pfizer în timp ce TOȚI rezidenții au testat pozitiv pentru virus, a doua doză încă urmează

RT

Toți cei 78 de rezidenți ai unei case de bătrâni din centrul Spaniei au dat rezultate pozitive la Covid-19 după ce li s-a administrat prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech și cel puțin șapte persoane au murit, a confirmat luni organizatorii. Ei au subliniat că acesta este „primul moment” în care au fost afectați de virus, deoarece în timpul primelor două valuri nimeni nu a fost infectat cu covid 19.

Majoritatea celor care au cedat la virus au avut condiții existente, potrivit agenției de știri spaniole EFE, în timp ce patru rezidenți sunt spitalizați în prezent, iar 12 angajați au fost, de asemenea, infectați.

Focarul uriaș se află la Reședința pentru vârstnici Lagartera din zona Toledo, la sud-vest de capitala Madrid.

Cel puțin șapte persoane au murit din cauza unui focar covid-19 în reședința de vârstă Lagartera (Toledo). După cum a confirmat chiar centrul de vârstnici, toți rezidentii, 78, sunt afectați de covid-19 și rămân izolați în camerele lor, iar cei 33 de lucrători evoluează pozitiv. Înainte de a-și începe munca, trebuie să prezinte un PCR negativ.

Citește și:  Morțile subite au crescut vertiginos în rândul persoanelor sănătoase

De la adresa reședinței au subliniat că acesta este „primul moment” în care au fost afectați de virus, deoarece au rămas liberi de covid în timpul primelor două valuri.

Pe 13 ianuarie, toți rezidenții, inclusiv personalul căminelor de îngrijire medicală, au fost vaccinați cu prima doză de vaccin Pfizer, iar după șase zile au început să apară primele simptome la zece dintre rezidenți „, au explicat ei. Cinci zile mai târziu după ce au vaccinat și lucrătorii , a început concediul medical și săptămâna aceasta s-a confirmat că aproape toate cazurile se datorează covid-19.

Unii membri ai personalului au început să se îmbolnăvească de virus la cinci zile după ce au fost vaccinați.

La 21 ianuarie, conducerea a aprobat decizia de a testa toți locuitorii casei și de a-i pune în carantină în camerele lor, cu familiile informate despre mutare.

Rezultatele testării, pe 25 ianuarie, au arătat că toți batranii au luat virusul în afară de unul, care a dat și el rezultat pozitiv la o dată ulterioară.

În decembrie, Curtea Supremă a Spaniei a dispus o anchetă asupra deceselor la căminele de bătrâni, care au fost o caracteristică tulburătoare a pandemiei timpurii, reprezentând 69% din toate decesele din Covid-19 în perioada 6 aprilie – 20 iunie.

Următoarele doze de vaccin urmează să fie administrate la domiciliu pe 3 februarie, iar următoarea rundă de teste PCR se va efectua pe 5 februarie. Sursa 1 – Sursa 2

Vezi mai departe pe: https://invictuswebmedia.com/2021/02/03/sapte-morti-in-rezidenta-spaniola-de-batrani-dupa-prima-doza-de-pfizer/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close