World

MASCA-rada minciunii

Îmi aduc aminte cu placere de anii copilariei. Da, noi cei care am avut norocul sa ne traim copilaria si mai apoi adolescenta in anii 80-90, paradoxal am avut parte de o copilarie fericita si ne-am putut bucura de libertatea, diversitatea si interactiunea sociala la care copiii nostri de azi nu pot nici macar sa viseze. Azi vorbim din ce in ce mai mult de o copilarie si de o lume virtuala dezumanizata si distanta. O lume si o societate aflate in plina manipulare si minciuna, care si-au pierdut aproape complet reperele si au renuntat mult prea usor la cuvintele lui Iisus…..”Eu sunt Calea, Viata si Adevarul”. Intr-adevar acolo unde nu este lumina domneste intunericul, unde adevarul este hulit si intemnitat, ei bine acolo este imparatia minciunii.

Nu pot uita cum bunicul din partea mamei asculta seara la aparatul de radio pe la sfarsitul anilor 80 posturi straine in limba romana, si anume Europa Libera sau Vocea Americii. Era mereu lipit cu urechea de aparat si incerca din cauza bruiajului sa gaseasca fregventa cea mai buna. Iar eu ca orice copil curios intrebam mereu pe bunica ce tot asculta bunicul acolo. Raspunsul era inevitabil mereu acelasi…..minciuni ! A asculta aceste posturi straine nu era tocmai pe placul autoritatilor, iar eu spre confuzia mea nu intelegeam de ce bunicul asculta mereu minciuni.

Ca astazi, dupa multi ani sa se dovedeasca ca intr-adevar multe din informatiile pe care le „vindeau” atunci occidentalii sau americanii erau doar……minciuni. Cei drept frumos prezentate sau ambalate, comparativ cu cele pe care le serveam de la autoritatile comuniste, unde uneori era un veritabil concurs de minciuni.

Citește și:  Fără restricții anti-COVID în România - Masca de protecție nu mai este obligatorie nici în spațiile închise

Pe aceeasi directie bolnavă si periculoasa se inscriu si evenimentele pe care le traim cu totii de mai bine de 1 an de zile. Doar ca acum beneficiind de ajutorul masiv al tehnicii si al noilor tehnologii asa zis revolutionare…..minciuna este noul drog care guverneaza si prin care se guverneaza omenirea in totalitatea ei. Da, putem afirma fara sa gresim ca pana nu vom reusi sa infieram minciuna, crima aceasta mondiala numita covid cu 19 – o mascarada globalist neomarxista si sa ne intoarcem spre adevar, riscam sa devenim noi si generatiile urmatoare sclavii noii oranduiri mondiale sau a Marii Resetari, cum pompos o denumesc autorii degenerati si demonizati ai acesteia.

Noi avem nevoie de adevar, doza noastra de oxigen este adevarul. Să nu ne lasam influentati de minciuna care circula peste tot in mass media, pe internet, pe canalele de stiri in forme insidioase. Din pacate autoritatile, guvernele si intreaga medie care este in mainile lor nu ne informeaza, ci ne manipuleaza. Sa ne deschidem odata ochii carpiti de somn si de prostie si sa ne intoarcem oameni buni la Hristos ! Se urmareste distrugerea noastra fizica si mai ales morala, pentru ca noi in aceasta societate suntem mai ales bolnavi moral. Noi nu putem fi oameni sanatosi pentru ca nu cunoastem si respingem adevarul, majoritatea din pacate vor minciuna…..o asteapta ca si pe o doza homeopatica zilnica injectata prin toate canalele de stiri si de informatii ale autoritatilor. Noi trebuie sa ne eliberam de minciuna, sa ajungem la adevar si adevarul trebuie cunoscut in intregul lui. Trebuie sa luptam pentru adevar, caci doar adevarul ne va elibera si ne va apropia de Hristos.

Citește și:  VOR SĂ NE PUNĂ DIN NOU BOTNIȚĂ. Dacă îi lăsăm. Pe lângă vaccinarea dovedită total ineficientă, Comisia Europeană vrea și reintroducerea unor măsuri „non-farmaceutice”: masca și limitarea reuniunilor

Aproape toate masurile luate in aceasta pseudo-pandemie, au fost si sunt in continuare împotriva oamenilor. Uitati-vă si voi unde s-a ajuns…..umbla oamenii ca strigoii pe strazi. Mai lipseste doar strigoaia ucigatoarea cu coasa. Distantarea sociala efectiv ne-a animalizat, ne-a transformat in niste roboți lipsiti de viata si de umanitate. Unii in nebunia lor poarta 2-3 masti odata de parca ar fi clovni la circ. Gelul desinfectant si manusile sunt la mare cautare, precum bananele si portocalele pe vremuri. Restrictiile inutile si de cele mai multe ori fara orice logica elementara au impins tara in faliment. Ce sa mai zic de actiunile abuzive ale militiei si ale jandarmilor…..acestia din urma urmasi de nadejde a fostelor trupe se securitate. Iar vaccinul…..vaccinul, acest pseudo-Zyklon B al zilelor noastre? Împreuna cu viitoarele pasapoarte verzi deschid asa larg spre o noua dictatura? Ei bine toate acestea enumerate anterior, nu urmaresc decat dezvoltarea unei nebunii colective si a unei psihoze de pe urma carora omenirea sa poata fi mult mai usor de guvernat, adica de controlat.

Alegerea sta in mainile noastre !

Cristian Ardeleanu

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close