Barna Tánczos (UDMR) merită numele de ministru al defrișărilor, gunoaielor și poluării! – Asistă nepăsător la transformarea țării noastre în groapa de gunoi a Europei! – Europa News
Romania

Barna Tánczos (UDMR) merită numele de ministru al defrișărilor, gunoaielor și poluării! – Asistă nepăsător la transformarea țării noastre în groapa de gunoi a Europei!

Când nu sprijină fățiș defrișarea pădurilor, cerând Uniunii Europene, în numele României, oprirea monitorizării și salvării pădurilor, ministrul Mediului Barna Tánczos ( UDMR) asistă nepăsător la transformarea țării noastre în groapa de gunoi a Europei!

Barna Tanczos merită de aceea titulatura de ministru al defrișărilor, gunoaielor și poluării: el nu doar că semnează solicitări către UE, alături de Austria și Ungaria, prin care pădurile României să fie prăduite în voie, fără reguli și fără monitorizare, dar lasă și toate deșeurile toxice ale Europei să intre în România unde să fie arse și să otrăvească aerul românilor.

Bucureștiul se sufocă literalmente de miasmele deșeurilor arse lângă Capitală, deșeuri care intră în voie în România cu acte false pentru a fi incinerate la noi în țară cu prețul sănătății românilor.

În acest timp, ministrul Mediului asistă impasibil la poluarea României și spune că așa ne cere Uniunea Europeană să facem comerț cu deșeuri reciclabile!

Numai că în România intră gunoaie și deșeuri toxice, nereciclabile, iar dacă lângă București, sub ochii autorităților centrale, se întâmplă asemenea nenorociri, cine știe care e nivelul dezastrului în restul țării, unde nu verifică nimeni!

Îi solicit ministrului Mediului să declanșeze o campanie serioasă de oprire a acestor importuri ilegale și să nu se mai ascundă după UE atunci când îi convine!

Când UE vrea să monitorizeze defrișările și să le oprească, Barna Tanczos se opune, dar la importul de deșeuri își găsește scuze că așa vrea UE să ne umplem de gunoaiele Europei! Chiar dacă ar vrea Bruxelles-ul acest lucru, tot nu ar trebui să conteze, pentru că România este stat suveran și trebuie să refuze gunoaiele altora.

Citește și:  Orban respinge revenirea la un "lockdown" total: Situaţia e sub control. Am limitat răspândirea virusului

De ce nu importă și Germania și Austria gunoaie din străinătate, lor nu le cere UE?

Acest dezastru trebuie să înceteze, iar ministrul Mediului să facă bine să își ia fișa postului în serios. Deocamdată el este ministrul defrișărilor, gunoaielor și poluării, nu al Mediului, Apelor și Pădurilor!

Nihil Sine Deo!

Sursa:  Daniel Ghiță, Facebook

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close