Autostrada Trasilvaniei în mare întârziere potrivit Ministrului Dezvoltării – Europa News
Romania

Autostrada Trasilvaniei în mare întârziere potrivit Ministrului Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat luni, la preluarea mandatului, că Autostrada Transilvaniei trebuie finalizată “cât mai rapid posibil”, menţionând că acest proiect ar fi trebuit să se termine în 2012.

“Sunt sigur că ministrul Drulă va continua ceea ce s-a făcut bine în ultimul an legat de autostrăzi. (…) Mi-aş dori foarte mult ca Autostrada Transilvaniei să se termine, pentru că suntem în mare întârziere, suntem necredibili dacă vorbim de implementarea acestui proiect care trebuia finalizat în 2012. (…) Important este ca acest proiect să continue şi să fie finalizat cât mai rapid posibil. Există acest tronson de la Târgu Mureş până la Braşov care nu este în stadiu de licitaţie, din ceea ce ştiu eu. Un singur tronson foarte mic este în stadiul de proiectare, restul sunt toate licitate şi contractate, deci acolo lucrurile au pornit”, a afirmat noul ministru al Dezvoltării.

Cseke Attila a menţionat că, din punctul de vedere al UDMR, Autostrada Transilvania trebuie construită până la Braşov.

Citește și:  Ministrul interimar al Sănătății Cseke Attila, fără studii medicale: „Eu am propus şi îmi asum certificatul verde în Sănătate.”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close