Romania

Timiș: Prima zi fără niciun pacient COVID-19 în secţiile ATI

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că duminică este prima zi în care niciun pacient cu COVID-19 nu mai este internat în secţiile ATI ale spitalelor din judeţ, pe secţii fiind internaţi 31 de pacienţi.

În ultimele 24 de ore fost confirmată o singură persoană infectată cu SARS-CoV-2 care provine din alt judeţ şi nu s-a înregistrat niciun deces.

Rata de infectare rămâne la 0,04 la mia de locuitori pe judeţ şi la 0,06 în Timişoara.

33 de cazuri noi și două decese

 

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 33 de cazuri de COVID-19 în România, iar două persoane au decedat, la Sibiu și la Neamț. Un deces neraportat la momentul producerii lui, în Cluj, a fost raportat duminică.

Până duminică, în România au fost confirmate 1.080.951 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, din care 1.045.351 au fost declarate vindecate. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 33 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Până duminică, 33.928 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. De sâmbătă, de la ora 10.00, până duminică, la ora 10.00, au fost raportate de către INSP trei decese, din care doi bărbați și o femeie. Este vorba despre pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Cluj, Neamț, Sibiu.

Citește și:  În România Gheorghiță continuă să recomande SERUL Moderna tinerilor deși Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda l-au blocat
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close