Europa

Austria. Un român și-a uitat fiica de 13 ani într-o benzinărie

Un tată şi-a uitat fiica minoră în parcarea unei autostrăzi din Austria. Bărbatul a observat absența minorei de 13 ani abia după o oră. Ulterior, a explicat că era convins că fata doarme pe bancheta din spate.

O minoră româncă de de 13 ani, care călătorea cu tatăl ei, a fost uitată joi de părintele său, într-o parcare pe autostrada din Kematen am Innbach (districtul Grieskirchen).

Fata, o minoră româncă de 13 ani, coborâse din automobil în timp ce tatăl ei era la toaletă. Bărbatul şi-a continuat, ulterior, drumul, crezând că fiica lui doarme pe bancheta din spate. Abia după o oră și-a dat seama de greșeala sa, potrivit poliției.

În dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 9.40, polițiștii autostrăzii Wels au fost solicitaţi să vină în parcare. Acolo au găsit-o pe minora de 13 ani, scrie kurier.at.

Din păcate, românca de 13 ani nu ştia numărul de telefon al tatălui său, de aceea polițiştii l-au sunat pe bunicul fetei. Acesta le-a dat numărul tatălui, care a fost sunat de poliţişti şi anunţat că şi-a uitat fiica în parcare.  Evenimentul a avut un final fericit, iar tatăl şi-a regpsit fiica.

Citește și:  Austria va continua să utilizeze avioanele de luptă Eurofighter pentru patrulare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close