Romania

“Austria să iasă din Schengen!” – Secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Asculta informatia

“În privința aderării României la Schengen, așa cum au declarat și colegii mei din Guvern, problemele de migrație cu care se confruntă Austria nu pot fi imputate României“, afirmă un secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Irinel Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, declară că susţine ieşirea Austriei din Schengen.

„În privința aderării României la Schengen, așa cum au declarat și colegii mei din Guvern, problemele de migrație cu care se confruntă Austria nu pot fi imputate României. Țara noastră îndeplinește toate condițiile pentru aderare și are rapoarte tehnice pozitive.

Țara noastră îndeplinește toate condițiile pentru aderare și are rapoarte tehnice pozitive.

Mai mult, conform Frontex, migrația ilegală a scăzut în România. Toate cifrele și argumentele sunt de partea noastră, iar toate statele membre ne susțin în ceea ce privește aderarea țării noastre la Schengen, mai puțin Austria.

Dreptatea este de partea României! Iar dacă  Austria are aceste probleme, până la urmă, de securizare a propriilor frontiere, atunci poate cea mai bună soluție este să iasă din Schengen. Susțin ieșirea Austriei din Schengen!

Ar fi cea mai bună cale de reducere a migrației ilegale către Austria! Şi cred că și politic, o astfel de ideal ar ajuta pe cancelar în încercarea de a recupera din electorat…“, a scris secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Irinel Scrioșteanu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:  AUR refuză paşaportul de vaccinare european: 'Este discriminatoriu'
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

Close