Austria

Austria: O fetiță de 13 ani a fost drogată, violată în grup și ucisă de patru MIGRANTI AFGANI

Asculta informatia

Poliția a arestat trei afgani suspectați de crimă, iar un al patrulea bărbat este căutat la nivel internațional. Leonie W., fata de 13 ani ucisă la Viena (13 ani), a fost abuzată sexual de mai multe ori înainte de moarte.

Potrivit informațiilor prezetate de anchetatori și citate de publicația Kurier, tânăra de 13 ani care a fost ucisă și al cărei cadavru a fost găsit sâmbătă în Viena-Donaustadt, a fost abuzată de mai multe ori înainte de moarte.

Se spune că cel puțin doi dintre cei patru suspecți au abuzat de fată în apartamentul solicitantului de azil în vârstă de 18 ani care a fost arestat luni, a informat APA.

Trei afgani au fost deja arestați

 

În prezent, există trei persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, reținute în acest caz. O a patra persoană (22 de ani) este căutată prin intermediul unui mandat internațional de arestare.

Fata, originară din Tulln (Austria Inferioară), îl cunoștea pe tânărul de 16 ani. L-a întâlnit vineri. Ulterior, este probabil să o fi însoțit la apartamentul tânărului de 18 ani.

Suspectul de 16 ani a făcut declarații la instanța regională din Viena. În fața judecătorului, afganul a negat orice acuzație.

“Leonie a fost prietena mea. Ne-am mai întâlnit de câteva ori, nu i-aș fi făcut niciodată nimic”, a susținut tânărul.

Al treilea suspect, tânărul de 23 de ani, care a fost acum arestat, s-a alăturat grupului mai târziu. Anchetatorii presupun că el a adus drogurile pe care i le-ar fi dat fetei.

Criminaliștii de la Kripo continuă să investigheze în toate direcțiile. Acum este dovedit că fata a fost violată de mai multe ori înainte de moartea ei.

Citește și:  Aeroflot neagă că ar transporta migranţi în Belarus

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 47 =

Close