Romania

AUR spune că „anunțul arogant și sfidător al OMV” este încă un eșec al Guvernului și cere demisia miniștrilor de finanțe și al energiei

Asculta informatia

Partidul AUR a comentat în termeni duri anunțul făcut de compania OMV, conform căruia austriecii nu vor plăti taxa de solidaritate în România.

Formațiunea consideră că acest anunț reprezintă încă un eșec pentru Guvernul Nicolae Ciucă.

„Anunţul arogant şi sfidător al OMV că nu va plăti contribuţia de solidaritate impusă de Guvernul PSD-PNL-UDMR anul trecut confirmă încă un eşec monumental al actualei guvernări. Este al doisprezecelea act controversat, plin de greşeli, pe care acest Guvern l-a adoptat în 2022 cu privire la piaţa de energie. Ordonanţa de urgenţă prin care s-a instituit contribuţia de solidaritate, pe lângă faptul că a apărut de pe o zi pe alta în ultima săptămână a anului trecut fără niciun fel de consultare publică, a fost gândită prost de la bun început, fără a exista o minimă analiză a situaţiei din piaţa energiei pe care o viza şi fără a avea în spate un studiu de impact”, potrivit unui comunicat de presă al Alianţei pentru Unirea Românilor, trimis pe adresa redacției.

Partidul condus de George Simion cere demisia miniștrilor de finanțe, Câciu și al energiei, Virgil Popescu(foto, alături de șeful OMV).

Citește și:  Cum arată cel mai nou sondaj Avangarde: Cîţu se prăbuşeşte la 5%, George Simion îi ia faţa lui Iohannis
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Close