Romania

AUR solicită publicarea anchetei diversiunii Maia Morgenstern

Ceea ce poate nu știu mulți legat de această dramă este faptul că SRI s-a implicat în anchetă, și a identificat după IP persoana care a lăsat mesajul de amenințare adresat Maiei Morgenstern, semnat din partea unui membru AUR. Vinovatul este membru al poporului ales, cunoștință a Maiei Morgenstern. Aceasta avea nevoie de puțină dramă, de un statut de victimă (o tehnică pe care o folosesc tot timpul) așa că și-a înscenat un “atac antisemit’. Sper că autoritățile vor face într-adevăr publice rezultatele anchetei.

În contextul vizitei efectuată de președintele israelian israelian Reuven Rivlin, Alianța pentru Unirea Românilor solicită să se facă publice rezultatele anchetei privind atacul antisemit la adresa actriței Maia Morgenstern. După încheierea anchetei, în spațiul public nu a apărut nicio informație cu privire la adevărata identitate a făptașului care se face vinovat de această faptă.

„Profitând de vizita președintelui israelian Reuven Rivlin, solicităm încă o dată organelor abilitate să facă publice rezultatele anchetei în cazul amenințărilor, cu tentă antisemită, primite de actrița Maia Morgenstern. Pe lângă nevoia stringentă de a cunoaște resorturile reale ale acestor amenințări, poate aflăm și noi cine sunt cei care au încercat să lege numele și imaginea AUR de acest scandal”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Reamintim că, în urma acestei diversiuni, copreședinții AUR au subliniat că presupusul făptaș – Andrei Illarie nu este membru al Alianței pentru Unirea Românilor și au condamnat atitudinile extremiste de orice fel.

SURSA: https://www.incorectpolitic.com/aur-solicita-publicarea-anchetei-diversiunii-maia-morgenstern/

Citește și:  Monede și bijuterii din aur din secolul XI, descoperite de un bărbat din Prahova. Cui i-ar fi aparținut comoara
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close