Romania

AUR solicită eliminarea de urgenţă a condiţiei prezentării certificatului verde COVID la intrarea într-o instituţie publică

Asculta informatia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită coaliţiei de guvernare să elimine „de urgenţă” condiţia prezentării certificatului verde COVID la intrarea într-o instituţie publică, pentru evitarea formării „cozilor imense” de la primării pentru plata taxelor şi impozitelor.

„AUR atrage atenţia asupra faptului că, în această perioadă, la primăriile din întreaga ţară se formează cozi imense din cetăţeni care doresc să-şi achite taxele şi impozitele către autorităţi. Se înregistrează situaţia absurdă şi umilitoare ca cetăţenii buni platnici, veniţi să-şi achite dările către autoritatea locală, să nu poată intra în incinta instituţiilor pentru a-şi îndeplini obligaţiile legale. (…) În multe localităţi, oamenii care merg să-şi achite impozitele sunt întorşi din drum, întrucât nu au certificatul verde, care li se cere pentru a intra în primărie.

Sunt trimişi să-şi facă un test rapid. Pentru mulţi români, 60 – 70 de lei, cât costă un test rapid, reprezintă o sumă semnificativă, pe care ar prefera să o dea pe mâncare, nu pe testele vândute de clientela politică a guvernanţilor”, a transmis AUR, printr-un comunicat de presă remis Agerpres.

Citește și:  Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

Close