AUR îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naţionale – Europa News
Romania

AUR îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naţionale

Alianţa pentru Unirea Românilor îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naţionale, pentru a constata la faţa locului cât de dorit mai este de români în funcţia prezidenţială, transmite formaţiunea, într-un comunicat oficial, informează news.ro.

“Dacă vrea să fie preşedintele tuturor românilor, şi nu doar al PNL, Klaus Iohannis este aşteptat pe 1 decembrie, la ora 08:00, în faţa gării din Alba Iulia, la marşul studenţilor basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Naţională. Acesta va fi şi un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR, potrivit unui comunicat oficial al formaţiunii.

“Îl invităm pe preşedintele < < statului eşuat > > să vină în faţa românilor şi să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Naţională. Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eşuat şi cum ar vedea el renăscând din propria cenuşă o ţară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic. De asemenea, suntem convinşi că românii vor şti să aprecieze intimidările, ameninţările şi constrângerile la care au fost supuşi în ultima vreme şi că îi vor mulţumi pe măsură”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

Programul manifestaţiilor de la Alba Iulia începe la ora 08:00 cu tradiţionalul marş al studenţilor basarabeni care vor unirea cu România. Peste 3000 de participanţi şi-au anunţat participarea la eveniment.

Citește și:  Dar Iohannis, care nu a purtat mască la congresul PNL doar dacă a fost fotografiat, la ce pedeapsă se poate aștepta?
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close