Romania

Au ucis din nou un om cu protocolul covid? – O tânără însărcinată şi bebeluşul ei au murit la spitalul din Satu Mare- Aparținătorii sunt supărați și pe faptul că nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea tinerei

Asculta informatia

O tânără însărcinată, în vârstă de 20 de ani, dar şi bebeluşul ei nenăscut, au murit, astăzi, la Spitalul Judeţean Satu Mare, iar medicii au chemat mascaţii pentru a-i opri familia să intre în spital.

Mai multe persoane din localitatea Stâna au ajuns la Spitalul Județean Satu Mare și au cerut să fie lăsate să intre în unitatea medicală după ce o tânără de 20 de ani, însărcinată, a murit.

Denisa a ajuns la spitalul din Satu Mare, în urmă cu şase zile, atunci când soţul ei a dus-o pentru că ar fi tuşit şi îi curgea nasul. Mai mult, tânăra însărcinată în şase luni a fost testată de şase ori pentru infecţia cu COVID-19, de fiecare dată rezultatul fiind negativ. La al şaptelea test, rezultatul ar fi fost pozitiv.

La fața locului au fost trimise mai multe forțe de ordine.

Aproximativ cincizeci de persoane din localitatea Stâna s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare și au cerut să fie lăsate să intre în unitatea medicală.

Sătmărenii se declară revoltați de faptul că o tânără de 20 de ani, însărcinată în luna a șasea, a ajuns, în urmă cu șase zile la spital, iar în urmă cu o oră a fost declarată decedată. Nici copilul pe care îl aștepta nu a supraviețuit.

Potrivit familiei, Denisa a fost adusă la spital chiar de către soț, în urmă cu șase zile, având simptome de ușoară răceală. Tânara tușea, au spus aparținătorii.

O tânără însărcinată şi bebeluşul ei au murit la spitalul din Satu Mare

Tânara tușea, au spus aparținătorii.

Soțul susține că a vorbit cu Denisa în această dimineață, aceasta se simțea bine și dorea să se întoarcă acasă. După câteva ore însă, tânăra se afla deja în comă indusă, intubată și mutată pe secția de Terapie Intensivă.

Citește și:  Aproape 2.000 de tone de deșeuri de pe două barje, oprite la intrarea în țară

Familia susține că tânăra a avut șase teste Covid-19 negative, iar un al șaptelea test a venit înapoi pozitiv.

Aparținătorii sunt supărați și pe faptul că nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea tinerei, care a ajuns pe secția de Terapie Intensivă, notează presasm.ro.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Close