America

Atacatorul din Texas i-a arătat unui fost coleg de școală armele cu care urma să ucidă 19 copii. “Mi-a spus: Nu-ți face griji” Atacatorul din Texas i-a arătat unui fost coleg de școală armele cu care urma să ucidă 19 copii. “Mi-a spus: Nu-ți face griji”

Asculta informatia

Un fost coleg de clasă al lui Salvador Ramos, atacatorul de la școala primară din Uvlade, a povestit că acesta i-a trimis fotografii cu arme de foc și o geantă plină cu muniție cu câteva zile înainte de atacul în care au fost uciși 19 copii și 2 adulți.

Prietenul, care nu a vrut să îi fie făcută publică identitatea, a declarat pentru CNN că este oarecum „apropiat” de Ramos și că s-ar fi întâlnit ocazional să se joace împreună pe calculator.

”Îmi trimitea mesaje din când în când, iar în urmă cu patru zile mi-a trimis o poză cu AR-ul (arma – n.r.) pe care îl folosea şi cu un rucsac plin de cartuşe de calibru 5,56, probabil că erau în jur de 7 încărcătoare”, a afirmat el.

Tânărul a spus că l-a întrebat pe Ramos: „Frate, de ce ai așa ceva?”, iar el i-răspuns: „Nu-ți face griji în legătură cu asta”.

Ulterior, Ramos i-a trimis alt mesaj în care afirma că arată ”foarte diferit” şi că ”nu l-ar recunoaşte”.

Fostul coleg al lui Ramos a mai povestit că Ramos era batjocorit de alți colegi din cauza hainelor pe care avea și a sărăciei familiei lui, așa că până urmă nu a mai venit la școală decât rar.

”Nu mai mergea la şcoală… şi treptat, s-a lăsat”, a mai spus prietenul lui Ramos.

Cei doi au vorbit tot mai puțin după absolvire, dar, o dată la câteva luni, Ramos îi trimitea un mesaj sau îl ruga să se joace pe Xbox împreună.

Citește și:  Un licean de 16 ani, rănit cu lovituri de cuţit în clasă într-o şcoală din suburbia nordică a Parisului
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 61 =

Close