America

Atac într-o biserică Baptistă: Doi morți și mai mulți răniți grav

Doi oameni au murit și mai multe persoane sunt grav rănite în urma unui atac prin înjunghiere. Asasinul ar fi fost prins, dar nu i se cunoaşte identitatea.

Două persoane au murit și altele sunt grav rănite în urma unui atac cu un cuțit în Biserica Baptistă Grace din San Jose, California.

În momentul atacului în biserică nu se oficia slujbă religioasă, iar persoanele din interiorul lăcașului de cult au fost aduse pentru a se încălzi, a transmis poliția din San Jose pe Twitter.

Poliția a confirmat că două dintre victime au murit, după ce primarul din San Jose, Sam Liccardo, a făcut anunțul pe Twitter

Departamentul de Poliție din San Jose a scris pe Twitter că ofițerii au răspuns atacului de la Biserica Baptistă Grace, situată la numărul 400 al străzii E San Fernando, chiar după ora locală 20:40.

Primarul din San Jose, Sam Liccardo, a declarat într-un tweet șters apoi, că cel puțin două dintre victime au murit. El a mai spus că polițiștii au un suspect în arest.

„Inimile noastre se îndreaptă către familiile celor doi membri ai comunității care au decedat în urma atacului de la Biserica Baptistă Grace din această seară”, a scris el pe Twitter. SJPD a arestat suspectul. Alții sunt grav răniți și noi ne rugăm pentru ei.

„Putem confirma că avem mai multe victime înjunghiate; unii cu răni care pun viața în pericol”, se mai arată în postare.

De asemenea, Sam Liccardo a mai spus că polițiștii l-au reținut pe suspect, care a fost dus în arest, conform presei locale. La scurt timp primarul din San Jose a șters postarea de pe Twitter, îndemnându-i pe oameni să aștepte noi informații de la poliție. Poliția a transmis că nu se confirmă nicio arestare.

Citește și:  Donald Trump: „Este cel mai mare jaf din istoria Americii”

Atacul de duminică seară a fost cu numărul 42 al acestui anul și al șaselea doar în această lună, comparativ cu 34 înregistrate în San Jose în tot anul 2019, scrie mercurynew.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close