Germania

Atac armat în Germania. Patru persoane rănite

Asculta informatia

Cel puţin patru persoane au fost rănite vineri într-un incident armat care a avut loc în parcarea unui magazin, în nordul Berlinului, potrivit publicaţiei Berliner Zeitung, relatează Reuters.

Atacatorul a fost fugit, a indicat publicaţia citată, adăugând că printre răniţi se află trei bărbaţi şi o femeie. Dintre aceştia o persoană a fost înjunghiată cu un cuţit, o alta a suferit o rană prin împuşcare, iar a treia a suferit o leziune la cap, a adăugat Berliner Zeitung.

Autoritățile au pregățit o operațiune la scară largă. Aceasta este încă în desfășurare, conform poliției din Berlin. Detaliile despre motivele atacului nu sunt încă cunoscute.

Potrivit unui reporter al dpa, zona este încă delimitată, iar poliția a interogat un număr mare de martori oculari despre ce au văzut. Există încă numeroase forțe de poliție la fața locului, inclusiv patrule și anchetatori criminaliști.

Conform unor surse citate de publicaţia Bild, focurile de armă au fost trase în cursul unei altercaţii între grupuri de indivizi, în parcarea unui centru comercial pentru materiale de construcţie. Cel mai probabil este vorba de o reglare de conturi între grupuri infracţionale.

Pompierii au confirmat că patru persoane au fost spitalizate în urma atacului.

Citește și:  Asistentă medicală investigată după ce a injectat şase persoane cu soluţie salină în loc de vaccin Pfizer
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Close