Romania

Ăștia au votat pentru dreptul bărbaților de a rămâne GRAVIZI

Asculta informatia

Naștere ușoară băieți❗
Ei sunt europarlamentarii români care au votat pentru ca bărbații să poată naște și ca avortul să fie drept fundamental al omului😡

Acest act normaiv european urmează să fie introdus în educația sexuală care se va preda la clasele primare și gimnaziale.

Pentru raportul care este intens contestat de Biserica Catolică au votat: Dacian Cioloș, Nicolae Ștefănuță, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță, toți membri ai USR-PLUS, din grupul Renew.

Împotriva raportului au votat: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Chris Terheș, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Marian Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor, Eugen Tomac, Lorant Vincze, Iuliu Winkler.

Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Siegfreid Mureșan, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose au ales să nu voteze.

Dragoș Pîslaru, Adrian-Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu s-au abținut, în timp ce Claudiu Manda a fost absent.

⚠️ Există o categorie care se pretinde intelectuală, dar care este de o incultură crasă egală cu prostia, dar susține neomarxismul și ideologiile impuse de USR.

Citește și:  România va elimina țările cu zone galbene sau roșii de pe listă, iar carantina se va reduce pentru cei ce nu și-au făcut vaccinul. Anunțul făcut de Raed Arafat
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

Close