Sanatate

Asistentă: „Spitalul nostru este plin de oameni afectați de vaccin”

Asculta informatia

Majoritatea pacienților din spital au fost vaccinați, a spus asistenta medicală din Noua Zeelandă. Mulți pacienți sunt aduși cu probleme cardiace, dificultăți de respirație, oameni care s-au prăbușit. Potrivit asistentei, plângerile sunt rezultatul efectelor secundare ale vaccinului.

Toate secțiile noastre sunt pline de oameni care au probleme cu inima, oameni care au izbucniri de cancer, a spus asistenta. „Vă asigur că spitalul nostru este plin de oameni care au fost afectați de vaccin”.

Mi-aș fi dorit să nu fi făcut niciodată acel test

Majoritatea medicilor închid ochii la acest lucru și vor argumenta că aceste probleme nu au nimic de-a face cu vaccinul, a spus ea. De exemplu, a existat un bărbat de 30 de ani perfect sănătos care a început să aibă dureri în piept și dificultăți de respirație la câteva zile după vaccinare. S-a făcut un test, care arată dacă există cheaguri de sânge în organism. A fost măsurată o valoare de 1000, care în mod normal ar trebui să fie zero.

„Doctorul s-a întors către mine și a spus: „Mi-aș fi dorit să nu fi făcut niciodată acel test”, a spus asistenta. Dar dacă nu ar fi făcut acel test, bărbatul ar fi fost trimis acasă și ar fi putut muri, a adăugat ea.

Doctorul le cere medicilor și asistentelor să nu spună nimic. Ea spune că a fost abordată de mulți lucrători din domeniul sănătății, dar că le este frică să vorbească. „Acești oameni sunt supuși unei presiuni enorme.”

SURSA

Citește și:  Norvegia OPREŞTE a doua doză de vaccin la copii
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 87 =

Close