Romania

ARAFAT face spume la GURA deoarece românii nu mai sunt interesați de vaccinare

Asculta informatia

Raed Arafat a luat-o în vizor pe Dana Budeanu, una dintre vocile care susțin că vaccinarea ar putea să creeze probleme celor care aleg să se imunizeze.

Arafat a vorbit despre campania de vaccinare. În ultima perioadă, numărul persoanelor interesate să se imunizeze a scăzut dramatic, iar Arafat consideră că la baza acestei realități stau și anumite voci care pledează pentru evitarea vaccinări. Ca exemplu a fost dată Dana Budeanu, personaj cu mare succes în on-line.

Raed Arafat, atac la Dana Budeanu, pe tema campaniei de vaccinare

„Noi putem să prevenim un val patru al pandemiei cu cât avem mai multe persoane care s-au vaccinat. Acest lucru ce înseamnă? Înseamnă: lăsăm sfaturile divelor de pe televiziuni – şi ştiu despre cine vorbesc aici, dar nu vreau să spun numele – una, în mod special, care apare şi comentează toată ziua”, a spus Raed Arafat la Digi 24.

„Eu am evitat să numesc, dar când apare una ca doamna Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei cu toţii, comentând vaccinarea, măsurile, tot, într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu. Da, este dreptul acestei persoane să-şi spună opinia. Cu toţii avem acest drept să ne spunem părerea.

Citește și:  Undă de șoc în România. Câți oameni ar fi murit după primele doze de vaccin
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 92

Close