RomaniaSanatate

Arafat expulzat! Și la Spitalul Județean Târgu Mureș, pacienții sunt legați de mâini și de picioare și sedați

România se află într-un scenariu sumbru al pandemiei, carantinării și restricțiilor sub premiza salvării de vieți omenești. Din păcate cei care ar trebui să ne salveze ne tratează ca pe animale, iar secțiile de ATI au devenit abatoare. Oamenii bolnavi intră la ATI și majoritatea mai ies doar în saci negri. Nu scriem ca să speriem oamenii ci relatăm pur și simplu fapte.

Avem o tragedie națională în spitale din cauza pandemiei de covid 19, iar vinovați de acest lucru sunt șefii de la ministerul Sănătății în frunte cu Raed Arafat și cei de la Consiliul Național pentru Situații de urgență. Raed Arafat este de la începutul plandemiei și ar trebui degrabă anchetat și apoi expulzat din România.

Ieri am fost atenționați de cetățeni că nu doar la Sibiu sunt oamenii legați de mâini și de picioare sau la Arad pe secțiile de ATI ci și la Spitalul Județean din Târgu Mureș. O asistentă afirmă sub anonimat că la spitalul Județean Târgu Mureș avem un abator, iar cei care ajung acolo pleacă mai mult în saci negri decât înapoi acasă pe picioarele lor.

Cel mai grav este faptul că nu avem autopsie, iar familiile nu pot să își vadă rudele decedate din cauza protocoalelor covid impuse de ministerul Sănătății. Familiile nu au curaj să vorbească despre acest genocid care are loc în spitale din cauza faptului că nu au nici un fel de probe prin care să demonstreze aceste cazuri de malpraxis.

Persoana care apare în imagine legată la mâini a fost internată la Spitalul Județean Târgu Mureș, i-a fost luat telefonul și lăsată să zacă pe patul de spital. Aceste tratamente inumane par a fi o practică generalizată. Am încercat să luăm legătura cu responsabilul cu presa, purtătorul de cuvânt Mariana Moldovan Negoiță, însă aceasta nu răspunde la telefon. Nu ne-am mai obosit să facem cereri în scris pentru că în 99% din cazuri nu ne răspund. De ce sunt legați pacienții de paturi?

Citește și:  Franţa are ‘responsabilităţi copleşitoare’ în genocidul din Rwanda

De la miniștri, la manageri de spitale s-a instalat OMERTA

Un alt lucru extrem de grav care ne-a fost semnalat astăzi de un cetățean internat în spital cu covid la Marius Nasta București, cum că aici pe hârtie sunt trecute tot felul de medicamente care ar fi administrate pacientului, dar în realitate oamenii sunt lăsați în agonie cu zilele, fiind tratați cu paracetamol și codeină. Problemele sunt extrem de grave, iar doamna Beatrice Mahler stă mai mult pe la televizor ca să încaseze șpăgi grase decât să se ocupe de pacienți.

Anchete în REM pentru decesele suspecte de COVID 19

Procurorii trebuie să înceapă de urgență verificări în REM pe aceste cazuri de covid din secțiile ATI pentru persoanele decedate. Să fie verificate aceste liste cu medicamente administrate și injecții. Foarte mulți pacienți cu covid spun că au făcut clostridium din cauza acestor antivirale puternice. Extrem de grav este faptul că pacienții primesc medicamente cu efect sedativ ceea ce poate provoca moartea prin asfixiere la o boală cum este covid 19.

Protocolul COVID ORDIN nr. 2.054 din 27 noiembrie 2020 publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 1167 din 3 decembrie 2020 este semnat în numele ministrului Sănătății Vlad Voiculescu de către un individ de la institul Aspen, care a primit un post călduț de secretar de stat.

Nicolae Dragoş Garofil este secretar de stat la Ministerul Sănătății, un medic primar cu experiență la partid(PNL) și semnatar al protocolului COVID. Problema este că acest protocol covid ar fi unul care provoacă decese. Ori protoculul nu este bun ori medicii nu respectă protocolul. Cine este VINOVAT?

Citește și:  Dezvăluiri bombă. Cum a distrus Arafat sistemul de ambulanță din România

Acești băieți de la Institul Aspen conduc Sănătatea în România. Aici îi mai găsim pe Alexandru Rafila, Vlad Voiculescu, Nic Voiculescu și acest tânăr doctoraș care semnează acte ca primarul, Nicolae Dragoș Garofil.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close