Romania

Arafat a REFUZAT dialogul cu un senator pe motiv că „ne separă cunoștințele medicale“. Rodica Boancă (AUR): Nu, ne separă bunul simț, educația și respectul

Asculta informatia

Raed Arafat, a refuzat să poarte un dialog cu Rodica Boancă (AUR), în direct la Antena3.

Rodica Boancă l-a întrerupt pe Raed Arafat, într-o intervenție la Antena3, și i-a adresat o întrebare. Șeful DSU a răspuns imediat că nu vrea să discute cu senatoarea AUR „pe aceste teme“ pentru că știe foarte bine părerea dânsei.

Arafat i-a spus apoi Rodicăi Boancă „ne separă cunoștințele medicale“ și l-a rugat pe moderatorul emisiunii, pe Mihai Gâdea, să adreseze întrebările, menționând că nu are de gând să participe la un dialog cu Rodica Boancă.

Ulterior, parlamentara AUR l-a rugat pe Mihai Gâdea să-i adreseze o întrebare lui Raed Arafat „din partea ei“. „Care este metoda prin care se declară varianta Delta, din moment ce Ministerul Sănătății a răspuns: Confirmarea identificării unei variante SARS-CoV-2 precum varianta Delta se face prin secvențiere, prin metode rezervate laboratoarelor specializate?“, a întrebat Rodica Boancă.

Gâdea a adresat întrebarea: „Au existat opinii că pe testele rapide varianta Delta nu ar fi detectabilă. Se vorbește că s-ar detecta doar pe tetele PCR. Care este informația oficială?“

Raed Arafat a răspuns că: „Secvențierea se face în laboratoarele care pot să facă secvențiere. Una e secvențierea, alta e testarea antigen sau PCR. Testarea antigen sau PCR spune că persoana e pozitivă, dar nu spune cu ce variantă. Se face prin sondaj secvențierea și ne arată care e varianta. Asta se face în laboratoare și nu are treabă cu testul de pozitivare.“, scrie dcnews.

Ulterior, senatoarea AUR a venit cu o reacție pe pagina personală de Facebook:

„I-am adresat aseară în emisiunea „Sinteza Zilei” două întrebări extrem de actuale și pertinente domnului Raed Arafat, Secretar de Stat în cadrul MAI și șeful DSU, la care dumnealui nu a știut să răspundă, motiv pentru care a reacționat foarte agresiv.

Citește și:  Comuna Gornet din Prahova, băgată în carantină, cere daune de 500.000 de euro de la Raed Arafat

Domnul Arafat a spus că ne separă „cunoștințele medicale”.

Nu, domnule Arafat, ne separă bunul-simț, responsabilitatea față de români, educația și respectul!

Eu sunt Senator, adică am fost aleasă și sunt plătită de popor pentru a fi vocea lui! Dumneavoastră, sunteți numit, fără concurs, în posturi cheie și primiți bani din sudoarea celor plătiți cu 1360 pentru a le fi de folos, nu pentru a fi arogant sau pentru a impune dictatura medicală în România!

Din aceste motive și nu numai, vă cer demisia pentru modul haotic și deliberat anti-românesc prin care ați impus și impuneți românilor restricții inumane și ilegale!
Cândva, am ieșit în stradă pentru a vă apăra! Ați trădat așteptările, de aceea vă cer să părăsiți funcțiile pe care nu le meritați!“, a scris aceasta pe Facebook.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 41 =

Close