Romania

Aproape 4.000 de oameni s-au imunizat la Maratonul Vaccinarii de la Timisoara pana duminica dimineata. Actiunea continua pana luni la 8.00

Asculta informatia

Continua Maratonul Vaccinarii, in cadrul actiunii fara precedent in Romania, organizata la Timisoara.

3.865 de oameni au primit vaccinul pana duminica dimineata la ora 8.00, dupa ce peste noapte au venit alti 313 sa se imunizeze.

Asa ca, daca nu v-ati vaccinat inca, o puteti face fara niciun fel de programare, la Maratonul Vaccinarii de la CRAFT.

Va reamintim, Maratonul Vaccinarii de la Timisoara a inceput vineri, 23 aprilie, la ora 16.00 si se incheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 dimineata.

Proiectul initiat de Asociatia pentru ATI Aurel Mogosanu a adunat laolalta peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timisoara, dar si studenti la Medicina. Acestia s-au organizat in grupe de cateva zeci, care se schimba la cateva ore pentru a face fata numarului de pacienti la care se asteapta organizatorii.

Cei care se vor imuniza la acest centru vor primi doze de vaccin de la Pfizer, iar rapelul va avea loc printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doza, la Sala Olimpia.

Citește și:  George Simion promite: Căsătoria între un bărbat și femeie, dreptul de a plăti în numerar, înscrise în Constituție. N-o să ne vedeți cerând să ieșind din UE și NATO, dar…
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close