Romania

Anestezistul Arafat înarmează POLIȚIA FRIGULUI ca să îi ia DIN CASE pe români!

Asculta informatia

Cât de mândri trebuie să fie ”stăpânii” de demnitari ai statului român care uite că reușesc performanța să achiziționeze cu banii înainte alte zeci de milioane de doze de vaccinuri anti – COVID… Chiar și acum, după ce până și oricum obedienta OMS nu o mai ține langa nici măcar cu variola maimuței. Și chiar dacă din rezervele bugetare destinate situațiilor de urgență de-abia se mai găsesc sumele necesare distrugerii a încă 6 milioane de vaccinuri cumpărate aproape ”gata expirate”…

Fără putință de tăgadă însă, dintre toți ”bărbații de stat” care au pus umărul la unidirecționarea bugetului României către marile companii occidentale din ”BIG PHARMA”, cel mai mângâiat pe cap a fost tot Raed Arafat.

Și secretarul de stat continuă să se afle în grațiile mai marilor comisari europeni, după ultima comandă care a mai ostoit din ”foamea de lobby” a vicepreședintei americane Kamala Harris.

”După Marea Vaccinare, vine STEMI”!

Astfel titram ”lovitura” din 5 septembrie. Atunci când avertizam asupra ”planului nebun” al secretarului de stat Raed Arafat de a rămâne cu orice preț în grațiile președintei Comsiei Europene, Ursula von der Leyen. De fapt, a soțului acesteia, doctorul Heiko… Pentru că nu trebuie uitat totuși că, la câteva luni după declararea pandemiei de COVID – 19, un oarecare ”doctor Heiko” era transferat de la clinica din orașul german Hanovra, acolo unde își desfășura activitatea într-un anonimat public cvasitotal, la un gigant medical de peste Ocean. Și anume la chiar compania americană care avea să umfle potul cel mare al contractelor de zeci de miliarde de euro semnate de către PFIZER direct cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Citește și:  O treime dintre irlandezi ar refuza să încerce primul vaccin viabil anti-COVID-19

La cât a încasat ”doctorul Heyko”, cum să nu zâmbească Ursula von der Leyen

Adică nimeni alta decât soția doctorului Heiko von der Leyen, de la PFIZER! Companie al cărui președinte a refuzat acum să dea măcar o explicație în fața aceleiași Comisii Europene, știind foarte bine că Ursula von der Leyen chiar nu are cum să se supere pe el… La aceeași strategie părând a fi recurs, într-o măsură de o anvergură ceva mai limitată, desigur, și ”nemuritorul” șef al Departamentului pentru Situații de Urgență de la noi. În urma unui contact neoficial cu doctorul Heiko, doctorul Arafat devenind un susținător fervent al Programului STEMI… Cel de achiziție a cât mai multe stenturi, suma totală a acestora putând ajunge în următoarea perioadă până la 1,3 miliarde de euro!

Camere cu termoviziune de 24 milioane euro
Însă ”veșnic adaptatul” Raed Arafat a priceput imediat că, acum, cu totul altceva o ”excită” pe președinta Comisiei Europene…

Și anume plătirea ”prețului corect” pentru ca sute de milioane de europeni să îi susțină pe ucraineni musai din frig! Și cu toate că, până acum cel puțin, guvernanții de la București au mai încercat ”să dreagă busuiocul” și să nu se agite peste măsură cu obligarea românilor de a reveni ”la frig și foame”, Raed Arafat a furat din nou startul! Astfel că, după cum susțin sursele noastre, Raed Arafat deja a pregătit terenul procedural în vederea unei achiziții ”de îndată”,  – specifică situațiilor de urgență, bineînțeles, și deci fără rigorile obișnuite ale licitațiilor publice! – de camere cu termoviziune! În valoare de 24 milioane de euro! Aparatură de ultimă oră cu care ar urma să fie ”înarmate” mai multe structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne! Dar, mare atenție, și structuri teritoriale de Poliție Locală!

Citește și:  Stiri false – Filmarea zilei : „NEVACCINAȚII” VACCINAȚI au umplut saloanele spitalelor!

Astfel că, imediat ce vor fi trecute ”normele” de aplicare, va putea fi declanșată ”vânătoarea” de români care depășesc cele maxim 19  grade impuse de Comisia Europeană. ”Poliția Frigului” urmând a aplica amenzi după modelul celor date și în perioada pandemiei, pentru nepurtarea măștilor de protecție. Și cu care românii s-au șters în cele din urmă undeva…

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Close