America

„Anarhiști și agitatori”: cine se află în spatele violenței care zguduie America?

Președintele Trump îi numește anarhiști și agitatori, dar cine este cu adevărat în spatele violenței care zguduie America și face apel să nu mai existe poliție? De ce vor să distrugă această țară?

“Mafia de stânga încearcă să ne demoleze moștenirea, astfel încât să o poată înlocui cu un nou regim opresiv pe care să-l poată controla”, a insistat președintele Trump.

Departamentul de Justiție spune că grupurile de stânga, inclusiv Antifa, sunt inițiatori ai acestor proteste violente. Ei distrug statui și alte simboluri ale civilizației occidentale. Dar cine este Antifa?

Este un grup antifascist format inițial în Germania în anii ’30. Ei au fost staliniști, care s-au angajat să combată naziștii.

Codul lor este să fi curajos, dur, să ai un comportament bărbătesc și să fii oricând gata să devii violent. Aripa militantă a Antifa se numește Revolta Redneck. Două dintre obiectivele sale principale sunt abolirea completă a sistemului și eliminarea departamentelor de poliție la nivel național.

Sursă: CBN via alfaomega.tv

Citește și:  New York Times: Tarile UE ar putea sa nu permita accesul americanilor pe teritoriul lor, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 din SUA
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close