Amsterdam: Oameni sfâșiați de câinii poliției și bătuți cu bastoane pentru că vor libertate fără certificate – Europa News
Europa

Amsterdam: Oameni sfâșiați de câinii poliției și bătuți cu bastoane pentru că vor libertate fără certificate

Olanda este în lockdown, afacerile sunt închise și oamenii s-au săturat de stat în casă. Au ieșit să-si recâștige libertatea și au fost întâmpinați cu gaze, bastoane și câini polițiști.

Cât de dement și complet deconectat de realitatea populară să fie guvernul olandez încât se șterg la fund cu un protest de zeci de mii de oameni, ba chiar pun cozile de topor să-i agreseze?

Ce fel de longevitate poate avea un astfel de guvern, cunoscând istoria regimurilor totalitare în Europa?

Mai mult, cât durează până un cetățean cedează psihic și face o prostie care apoi e folosită de presă ca muniție împotriva nevaccinaților și de guvern ca justificare pentru persecuții?

Anul 2022 a început în forță și ne așteptăm la furtuni aprige.

Canalul de Telegram Pastila Roșie ne furnizează un avertisment pentru 5 ianuarie:

Înapoi la Olanda, ONU mimează îngrijorare față de măsurile luate de autorități împotriva olandezilor, cerând dovezi ale maltratării pe sr-torture@ohchr.org

Putem arunca la gunoi ONG-urile și instituțiile internaționale care pretind că militează pentru drepturile omului și nu ridică un deget împotriva măsurilor luate de guvernele europene, măsuri antinaționale, anticonstituționale, antinaturale și finalmente antiDumnezeu.

Citește și:  Danemarca refuză măștile pe străzi sau în mijloace de transport: “Nu avem nici o dovadă că ele ajută în afara spitalului”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close