Amazon impune tuturor angajaţilor din SUA să poarte o mască la locul de muncă, indiferent dacă sunt vaccinaţi sau nu – Europa News
America

Amazon impune tuturor angajaţilor din SUA să poarte o mască la locul de muncă, indiferent dacă sunt vaccinaţi sau nu

Amazon.com a impus tuturor angajaţilor din Statele Unite să poarte o mască la locul de muncă, indiferent dacă sunt vaccinaţi sau nu, deoarece varianta Delta, extrem de infecţioasă, a Covid-19, se extinde în ţară, transmite Reuters, scrie news.ro .

Companiile din Statele Unite şi-au întărit apărarea împotriva virusului, după ce varianta Delta a forţat agenţia americană de sănătate publică să inverseze cursul şi să insiste chiar ca şi persoanele complet vaccinate care poartă măşti.

”Monitorizăm situaţia îndeaproape şi vom continua să urmăm îndrumările autorităţilor locale şi să lucrăm îndeaproape cu profesioniştii din domeniul sănătăţii medicale, strângând sfaturile şi recomandările lor pe măsură ce mergem înainte pentru a ne asigura că clădirile noastre sunt optimizate pentru siguranţa echipelor noastre”, a afirmat un purtător de cuvânt al Amazon într-un comunicat.

Luna trecută, marile companii de tehnologie, printre care Google şi Facebook, au cerut angajaţilor din SUA să fie vaccinaţi pentru a putea intra în birouri, în timp ce a declarat că îşi închide birourile redeschise în ţară.

De asemenea, Amazon şi-a prelungit termenul până la care angajaţii din SUA vor putea să lucreze de acasă până pe 3 ianuarie.

Numărul cazurilor de coronavirus la nivel mondial au depăşit 200 de milioane în această săptămână, în timp ce numărul cazurilor din SUA a urcat la peste 35,62 milioane, potrivit unui bilanţ realizat de Reuters.

Citește și:  Echipa de comunicare a lui Biden este formată doar din femei
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close