Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță că a votat împotriva interceptării conversațiilor de pe Whatsapp, Telegram și Signal – Europa News
RomaniaTEHNOLOGIE

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță că a votat împotriva interceptării conversațiilor de pe Whatsapp, Telegram și Signal

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță că a votat împotriva interceptării conversațiilor de pe Whatsapp, Telegram și Signal și cere senatorilor să nu voteze proiectul de lege promovat de Florin Cîțu.

„Guvernul Cîțu a adoptat, cu trei zile înainte de a fi demis de Parlament, un proiect de lege în care a fost introdus pe șest un articol ce lărgește în mod nejustificat interceptările electronice.

Atât a putut marele liberal Florin Cîțu, ajuns astăzi în dizgrația tuturor: ziua ca hoții, a dat un ultim atac la drepturile și libertățile cetățenești. AUR a votat împotriva acestui proiect la Camera Deputaților și va fi consecvent la Senat. Cerem o dezbatere publică serioasă pe acest subiect, cu implicarea tuturor specialiștilor din societatea civilă”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Citește și:  Un om paralizat a reușit să SCRIE cu MINTEA
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close