ReligieRomania

Aglomeraţie extremă în curtea unui localnic din Galaţi: ”Doamne, scapă-ne că pierim. Amin!”

Asculta informatia

Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din judeţul Galaţi. Zeci de oameni au uitat de măsurile de distanţare fizică şi s-au înghesuit la o întrunire religioasă care a avut loc în curtea unui localnic. Oamenii au stat umăr la umăr şi au ignorat orice măsură impusă de distanţare. Surprinzător este că şi primarul localităţii a luat parte la această slujbă. Organizatorul slujbei a fost amendat cu 15.000 de lei şi cei care au participat, cu câte 2.500 de lei

Întrunirea religioasă a avut loc în curtea unui sătean din localitatea Umbrăreşti, la care au participat, într-o aglomeraţie extremă, peste 200 de invitaţi de etnie romă.

Adunarea religioasă a fost girată chiar de primarul localităţii.

Participanţii spun că s-au rugat inclusiv pentru a fi păziţi de COVID-1

”Doamne, potoleşte furtuna din familiile noastre. Amin! Doamne, scapă-ne că pierim! Amin”, au strigat cei prezenţi la întrunirea religioasă.

Reprezentanţii romilor ridică din umeri şi dau vina pe autorităţile locale şi pe organizatori pentru nerespectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19.

Participanții și organizatorii nu au scăpat de amenzi

Adunarea religioasă nu a trecut neobservată de oamenii legii. Mai mulţi participanţi, inclusiv organizatorii, au fost identificaţi de poliţişti şi amendaţi.

Întrunirea religioasă a fost organizată în contextul în care numărul infectărilor de COVID-19 a explodat în judeţul Galaţi.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a îi trage la răspundere pe toţi particpanţii.

Citește și:  COVID-19: Testare în masă a populaţiei slovene
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Close