World

„Agenda HOMOSEXUALA, deloc secretă” a companiei Disney

Asculta informatia

Lansarea filmului animat Disney, intitulat „Strange World”, va marca o premieră pentru compania fondată de Walt Disney în 1923: va prezenta o poveste de dragoste pentru adolescenți gay.

Produs de Walt Disney Animation Studios, filmul de aventură „prezintă o familie legendară de exploratori, Cladele, în timp ce încearcă să navigheze pe un tărâm neexplorat și periculos, alături de un echipaj pestriț” după cum este prezentat pe pagina de internet oficială a desenelui animat.

Comentatorul conservator Ben Shapiro avertizează părinții înainte de data lansării filmului cu privire la eforturile continue ale Disney de a promova viziunea LGBTQ. Într-un tweet postat marți, Shapiro a scris: „Pe măsură ce Disney începe să promoveze „Strange World” pentru lansarea de săptămâna viitoare, iată că „agenda lor deloc secretă pentru homosexuali” care vizează copiii, este în desfășurare. Este o parte a narațiunii acestui film.”

CBN News a documentat în mai multe rânduri faptul că noile producții Walt Disney indică o întoarcere către o agendă culturală care amenință moștenirea conservatoare a cunoscutei case de producții. Directorul Disney, Bob Chapek, s-a angajat în timpul unui summit intern să fie „un aliat mai bun pentru comunitatea LGBTQ+”.

Citește și:  SATANISTA Ursula von der Leyen este “foarte îngrijorată” de legea Ungariei care interzice „promovarea” homosexualității în rândul minorilor
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 53

Close