Aeroflot neagă că ar transporta migranţi în Belarus – Europa News
Europa

Aeroflot neagă că ar transporta migranţi în Belarus

Compania aeriană rusă Aeroflot a negat joi orice implicare în organizarea transportului în masă al migranţilor către Belarus, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Aeroflot a reacţionat astfel la o ştire potrivit căreia Uniunea Europeană ar putea sancţiona compania în legătură cu criza migraţiei de la frontiera dintre Belarus şi Polonia.

„Informaţia despre participarea sau asistenţa Aeroflot la organizarea transportului în masă al migranţilor către teritoriul Republicii Belarus nu este adevărată”, arată un comunicat al companiei.

Bloomberg a informat miercuri că UE discută includerea Aeroflot într-un nou pachet de sancţiuni.

Cursul acţiunilor companiei a scăzut joi cu 1,5%, iar Aeroflot a declarat că „informaţiile despre ameninţarea impunerii de sancţiuni ar putea avea un efect practic negativ asupra companiei şi a capitalizării acesteia”, adăugând că intenţionează „să apere interesele companiei şi ale acţionarilor acesteia prin toate mijloacele legale posibile, inclusiv dreptul de a apăra interesele companiei în instanţă”.

Citește și:  Ungaria şi Croaţia îi primesc ca refugiaţi numai pe afganii ce au colaborat cu trupele lor şi resping cotele cerute de Bruxelles
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close