RomaniaSanatate

Adina Alberts o contrazice pe Beatrice Mahler: „E o încercare de a forma artificial acest al treilea val. Nu e nicio amenințare. Își bat joc de noi, există alte interese”

Adina Alberts a declarat, în direct la România Tv, că ceea ce se vehiculează în spațiul public, și anume că a venit valul trei al pandemiei de coronavirus, este o bătaie de joc.

Adina Alberts îi contrazice pe specialiști: „E o încercare de a forma artificial acest al treilea val. Nu e nicio amenințare. Își bat joc de noi, există alte interese”

„Doar pot să constat, așa cum foarte multă lume poate deja să realizeze, e o măsluire, o încercare de a forma artificial acest al treilea val. Nu a venit. Dacă, într-adevăr, ar fi fost și cea mai mică  amenințare că ar fi venit al treilea val peste noi ar fi trebuit să facem următorul lucru. Să dăm drumul, să liberalizăm accesul la Ivermectină, o substanță considerată de marii specialiști ai lumii substanța – miracol. Am putea preveni orice fel de mutație. Am putea să sculăm din mormânt oameni din ultimul stadiu de boală. Se putea face dacă era o ameninațare. Dar nu e nicio amenințare, pur și simplu își bat joc de noi, există alte interese. Pot să bănuiesc că interesul e să încheiem acel studiu clinic la nivelul țării noastre vizavi de aceste vaccinuri”, a declarat Adina Alberts la RomâniaTv.

Beatrice Mahler: România a intrat în valul 3. Situația mă îngrijorează

În ultima vreme, tot mai mulți specialiști spun că România a intrat în valul 3 al treilea. Printre aceștia se numără și Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Capitală.

„Secția ATI este complet plină, inclusiv unitatea mobilă. În secție sunt câteva locuri libere, acolo fluxul de internări – externări permite să putem face externări și să rămânem în cursul zilei cu câteva locuri, dar ultimele patru zile a însemnat o creștere a numărului de pacienți și asta mă îngrijorează. Iar cu tulpină britanică pe care o avem în circulație nu e deloc greu să avem o creștere a numărului de cazuri pentru că e extrem de contagioasă.

Citește și:  CORONAVIRUS: O înșelăciune mondială concepută de OMS! Documentarul difuzat la televiziunea elvețiană

La cum au evoluat lucrurile în Marius Nasta, e o părere personală, eu cred că am intrat în valul 3 și evoluția nu poate fi decât îngrijorătoare.

Dacă numărul de internări va rămâne același, și depinde de fiecare din noi cum vom respectă regulile și cum vom înțelege că împreună putem depăși acele momente de care ne e teamă tuturor, și anume depășirea capacității spitalelor de asistență pacientului Covid”, a declarat Beatrice Mahler.

Directorul medical de la „Matei Balș”: „Ne e teamă că ar putea fi mai rău ca valul 2”

Directorul medical de la Institutul Matei Balș din Capitală, Cătălin Apostolescu, a lansat un semnal de alarmă legat de valul 3 al pandemiei de coronavirus. „Nu va ocoli România și teama noastră e că va fi mai rău”, a subliniat el.

„Mă tem că ar putea fi mai rău”, mărturisește medicul. „Zece, hai, dacă suntem optimiști, 15 la sută din populație a trecut prin infecția COVID, deci asta ne arată că încă mai avem majoritatea populației care nu a trecut prin COVID. Nouă ne este teamă că al treilea val va fi mai rău decât al doilea, în sensul că vor fi mult mai mulți pacienți. (Reporter: Și mai gravi?) Nu știm deocamdată cum va evolua din punct de vedere clinic, dar vă întreb: între 1.000 de pacienți cu mortalitate 3 la sută și 3.000 de pacienți cu mortalitate 2 la sută, cum e mai bine?” – atrage atenția directorul medical de la „Matei Balș”.

Vor apărea noi mutații și vom avea de conviețuit mulți ani de acum încolo cu COVID, a mai spus directorul.

Citește și:  Pandemia, doar în capul OMS. Doar 915 decese la nivel mondial – Nimeni nu mai vrea vaccinuri

„Și pe lângă acele tulpini, vor mai apărea altele”, a adăugat el. „Ne putem uita în istorie, ne putem uita pe modele matematice. Este clar că acest virus va rămâne pentru o foarte lungă perioadă printre noi, 10 ani, 20 de ani, 30 de ani”, spune medicul.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close