Romania

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit. Era în stare gravă la ATI

Iubitorii muzicii rock sunt în doliu. Adi Bărar, chitaristul şi liderul trupei Cargo, a murit în dimineaţa zilei de luni 8 martie, după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 la sfârşitul lunii februarie.

Adrian Bărar era internat din 25 februarie la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara. Vestea dureroasă a decesului său a fost comunicată pe pagina oficială de Facebook a trupei Cargo.

Componenţii trupei au scris un mesaj emoţionant: „Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!15.01.1960 – 08.03.2021.” Şi de-o fi şi eu să mor/ Nu vreau să vă întristaţi!/ Să cântaţi şi să jucaţi, până în zori… / Şi dacă din când în când/ O să mă primiţi în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!” ”.

Adi Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timişoara. A început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România. Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din România, Adi Bărar s-a confundat cu istoria trupei Cargo, o trupă iubită de sute de mii de fani.

Citește și:  „Minoritățile sexuale”, mai afectate de COVID
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close