Romania

Adevăratul scop al certificatului verde

Asculta informatia

Ministrul Alexandru Rafila a recunoscut și el, ca și alți politicieni, că rolul certificatului verde era unul singur: acela de a-i forța pe oameni să se vaccineze.

„E foarte clar că certificatul nu influențează dorința de vaccinare”, a spus Rafila. În fapt, propaganda oficială a explicat că rolul certificatului verde era împiedicarea transmiterii virusului de către nevaccinați, impunând lockdown-ul pentru aceștia timp de aproape 6 luni.

Ultimele date oficiale publicate de Institutul Național de Sănătate Publică au arătat că numărul vaccinaților infectați este mai mare decât al nevaccinaților infectați, dovedind ceea ce s-a tot spus, că vaccinații transmiteau, de fapt, virusul.

”Menținem unele măsuri, ca să nu le retragem pe toate. Centura de siguranță e reprezentată de masca în interior, lipsa aglomerației și – foarte important – activitatea în baruri și cluburi să o menținem închisă, cel puțin pentru o perioadă”, a mai afirmat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Mica relaxare

Printre măsurile de relaxare anunțate se numără accesul fără certificat Covid în centrele comerciale, în instituţiile publice, pensiuni şi restaurante.

În rest, certificatul verde rămâne obligatoriu în sălile de sport și fitness, în bazinele de înot, la activitățile recreative și sportive, la competițiile sportive, la locurile de joacă pentru copii, la cinematografe, spectacole și festivaluri în interior sau în aer liber, precum și la conferințe, cursuri și workshopuri. Totodată, activitatea barurilor, cluburilor și discotecilor va rămâne interzisă.

Citește și:  George Simion anunță un mare protest NAȚIONAL pe 2 octombrie: Îi chem pe toți cei care plătesc facturi duble la energie, pe cei nu vor să fie vaccinați obligatoriu, nu vor certificat verde, studenții care nu-s primiți în cămine
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Close