Romania

Adevăratele scopuri ale certificatului verde: „N-are legătură cu sănătatea oamenilor”

Asculta informatia

Valabilitatea certificatelor de vaccinare se prelungește în plan intern până la finalul anului 2022, a anunțat, joi, secretarul de stat Andrei Baciu, în cadrul unei conferințe de presă. Regulamentul anterior prevedea o valabilitate a documentului până pe 30 iunie 2022.

Guvernul a adoptat, joi, măsura potrivit căreia certificatul de vaccinare COVID-19 este valabil la intrarea în țară doar cu doza booster, dacă au trecut mai mult de nouă luni de la schema de vaccinare cu două doze. Certificatul este valabil și cu un test PCR negativ sau cu dovada trecerii prin boală.

Vosganian crede că documentul are alte scopuri

Vosganian afirmă că această situație demonstrează inutilitatea certificatului verde și faptul că susținătorii acestui document urmăresc de fapt alte scopuri.

Evoluțiile recente din Israel și comparația cu situația din Palestina arată că obsesia vaccinării obligatorii și a certificatului verde devine din ce în ce mai penibilă și ridicolă în același timp.

Și tot mai clar apare că certificatul verde nu are nicio legătură cu sănătatea oamenilor ci scopurile utilizării lui sunt cu totul altele, transformându-se într-o agresiune împotriva umanității.

Așadar. În Israel cel puțin 75% dintre adulți sunt vaccinați cu două doze și peste jumătate cu a treia doză. În aceste zile, Israel a bătut, de departe, toate recordurile din pandemie, atât la infectări, cât și la decese: 83 000 de infectări și 120 de decese la o populație de 9,2 milioane de locuitori.

Ca să înțelegem gravitatea situației, să amintim că recordul precedent de infectări era de 11 000 (1 septembrie 2021) și, în ce privește decesele, punctul forte al Israelului era tocmai numărul mic de decese.

Prin comparație, numărul infectărilor, la o populație de 4,8 milioane de locuitori, este de zece ori mai mic. Iar decese, practic, nu se înregistrează (sunt doar câteva pe zi).

Dacă ar fi după Fauci, Ursula, Arafat & comp, am putea crede că Palestina e copios vaccinată cu două și trei doze. Stupoare! Rata vaccinării cu două doze este de 30% din totalul populației iar cu boosterul sunt vaccinați… 0,1% dintre palestinieni!!!”, a postat Varujan Vosganian pe Facebook.

Citește și:  Valul 4 este valul VACCINAȚILOR! - Peste 50% dintre internații de la Matei Balș sunt vaccinați

Nu crede în vaccin

În concluzie, În Israel jumătate din populație are doza a treia (un anumit procent chiar și doza a patra) și sunt bătute toate recordurile de infectări și decese.

În Palestina nimeni nu s-a vaccinat cu doza a treia, infectările sunt de zece ori mai puține și nu moare mai nimeni.

Iar noi ne vânturăm cu certificatul verde, cei care nu-l au stau pe la uși în fața instituțiilor publice, se mulțumesc doar cu afișele teatrelor și cinematografelor, privesc pe geam pe cei care mănâncă la restaurant și merg în convoaie dirijate la alimentarele din Mall-uri.

Planeta se tâmpește. Doamne, ajută-ne să nu ne tâmpim și noi”, a mai postat Varujan Vosganian pe Facebook.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 71

Close