Actorul Ion Dichiseanu a decedat – Europa News
Romania

Actorul Ion Dichiseanu a decedat

Ion Dichiseanu a murit în brațele fetei sale, Ioana, după ce a stat internat patru luni la Spitalul Floreasca. Actorul s-a simțit foarte rău începând de miercuri.

Marele actor Ion Dichiseanu a murit, joi, la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Floreasca. Acolo unde a fost internat mai multe luni, după ce contractase o infecție ce s-a dovedit a fi fatală în cele din urmă.

Artistul a murit în brațele fiicei sale, Ioana, după cum a mărturisit Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu. Actorul s-a simțit tot mai rău începând de miercuri.

Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, Ioana

„A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize…

De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu pentru fanatik.ro.

După moartea tatălui ei, Ioana a acuzat faptul că unii medici care l-au tratat pe actor au fost neglijenți. Și, prin urmare, ea vrea să demonstreze că se poate vorbi de malpraxis.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie”

„Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori”, a declarat fiica lui Ion Dichiseanu la Antena 3

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent. Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis.

Citește și:  Au ucis din nou un om cu protocolul covid? – O tânără însărcinată şi bebeluşul ei au murit la spitalul din Satu Mare- Aparținătorii sunt supărați și pe faptul că nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea tinerei

„Nu este vorba despre coronavirus”

(…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare.”

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close