Marea Britanie

Marea Britanie: O fetiță de 11 ani este cea mai tânără mamă

O fetiță de 11 ani a născut un copil și se crede că este cea mai tânără mămică care a născut vreodată în Regatul Unit, se precizează într-un raport. Copila, care avea 10 ani când a rămas însărcinată, a născut la începutul acestei luni, când avea mai mult de 30 de săptămâni.

„Aceasta este cea mai tânără mamă de care am auzit”, a declarat dr. Carol Cooper pentru presă.

„Greutatea afectează mulți hormoni. Deoarece copiii sunt mai grei, pubertatea se întâmplă mai devreme în aceste zile ”, a adăugat ea.

Sarcina a uimit familia fetei, care nu știa că se așteaptă, a informat presa. „A venit ca un mare șoc”, a declarat pentru sursă o sursă care cunoaște familia. Acum este înconjurată de ajutorul unui expert. Principalul lucru este că ea și copilul sunt OK. ”

Serviciile sociale și poliția investighează, a informat presa.

„Există întrebări de ce oamenii nu știau. Este foarte îngrijorător ”, a declarat dr. Carol Cooper, potrivit nypost.com.

Cea mai tânără mamă din Marea Britanie a fost anterior Tressa Middleton, care avea 12 ani când a născut în 2006.

O fetiță din Peru a devenit mamă la 6 ani și cinci luni
În nord-estul Chinei, o fetiță a cărei identitate nu a fost dezvăluită a născut prin cezariană un copil perfect sănătos. Ea a fost adusă la maternitate când era însărcinată în opt luni și jumătate. Poliția nu a stabilit cine este tatăl, mai ales că în provincia de unde provine tânăra mămică, sexul cu minorii sub 14 ani este considerat viol și este pedepsit cu închisoarea.

Citește și:  ANGLIA: Supermarketurile ascund golurile de pe rafturi cu poze cu legume și fructe.

Fetiță nu este însă cea mai tânăra mama din lume. În 1939, peruanca Lina Medina era gravidă la doar 5 ani și opt luni și a născut un copil la vârstă de 6 ani și cinci luni. Băiatul Linei s-a dezvoltat perfect normal.

Un raport întocmit de medicii de la un spital din orașul chinez Shanghai arată că 30% din totalul avorturilor au fost efectuate unor paciente sub 18 ani.

Cea mai tânără bunică din lume este o româncă
Rifca Stănescu, o femeie din judeţul Vaslui, a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaţionale, după ce a devenit cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani. Tânăra a născut la vârsta de 12 ani şi spune că şi-a dorit toată viaţa ca fiica ei să nu ajungă în aceeaşi situaţie. Lucrurile nu au stat deloc aşa, iar Maria, fata Rifcăi, a născut chiar mai devreme decât mama sa, la vârsta de 11 ani.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close