Romania

Abuz grav în piața muncii. O cunoscută companie din România încă OBLIGĂ angajații să se vaccineze

Asculta informatia

Restricțiile COVID impuse de guverne au fost ridicate de peste tot în lume, aproape nimeni din Europa și SUA nu mai acceptă controversatul ser, dar abuzurile continuă în unele firme private. O cunoscută companie din România practică discriminarea pe bază de vaccinare/nevaccinare și recunoaște acest lucru, oficial.

Pe site-ul cu anunțuri de locuri de muncă BestJobs.ro, Gauss Clinics, o clinică medicală cu sediul central în București, a postat două anunțuri, unul prin intermediul căruia se scot la concurs două posturi în departamentul de marketing și altul prin care se anunță o poziție vacantă pentru call center.

Pentru ambele departamente, HR-ul Gauss Clinics a anunțat că o condiție obligatorie pentru angajare reprezintă „vaccinul COVID-19″.

Derapajele dictatoriale continuă în mediul privat. Șantaj grosolan la Gauss Clinics

În perioada restricțiilor, liderul USR de la acea vreme, Dan Barna, cerea insistent ca Guvernul să impună vaccinarea obligatorie atât angajaților de la stat, cât și în mediul privat. În caz contrar, sancționarea celor ce refuză, prin tăieri salariale și concedieri.

Pare incredibil că încă există astfel de practici, după doi ani de zile plini de abuzuri, în urma cărora CCR a stabilit că practicile Guvernului Orban și Cîțu au fost neconstituționale.

În plus, în ultimul an au început să apară din ce în ce mai multe suspiciuni cu privire la efectele adverse ale serurilor COVID. O parte dintre ele au fost recunoscute de producători. De asemenea, la nivel european se discută despre afacerile murdare făcute de Ursula von der Leyen, în numele Comisiei Europene, cu privire la achiziția controversatelor seruri.

Citește și:  Chinurile prin care trece o tânără de 21 de ani după ce s-a vaccinat cu Pfizer: Paralizie, spasme și pierderea abilităților motorii. Mama ei a decis să facă totul public

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Close