World

ABSOLUT ȘOCANT! Un scenariu despre o pandemie de variola maimuței, pus la cale încă din 2021!

Asculta informatia

Nici bine nu am scăpat de controversele din jurul COVID-19, cu vaccinarea obligatorie și valul de decizii și măsuri restrictive luate de autoritățile din lumea întreagă, că o altă pandemie bate la ușă. Variola maimuței este noul bau-bau aruncat pe piață și deja sunt state care fac liste de vaccinare împotriva acestei boli.

Dar, ca orice poveste urât mirositoare, și variola maimuței începe să se „spargă”, iar informații teribile apar pe tot mai multe site-uri.

Scenariul pandemiei de variola maimuței, pregătit din 2021!

Despre monkeypox – variola maimuței – se vorbește intens în ultima perioadă. Însă, recent a ajuns în atenția publică un scenariu despre cum această pandemie a fost pregătită încă din toamna anului trecut! S-a efectuat un studiu de caz pe ideea cum ar fi dacă ar apărea o pandemie de variola maimuței. Pare greu de crezut, dar scenariul a existat în 2021! Iar detaliile care apar acum sunt șocante. Mai ales că, la șase luni distanță de la acest studiu, au și început să apară primele cazuri confirmate cu variola maimuței! Coincidență?

Pe site-ul nti.org au fost date încă din noiembrie 2021 detalii cu privire la acest scenariu. Cu mențiunea că în martie anul trecut, NTI a colaborat cu Conferința de securitate de la München pentru a desfășura un exercițiu de masă privind reducerea amenințărilor biologice cu consecințe mari. NTI – Nuclear Threat Initiative (Inițiativa privind Amenințările Nucleare) – este o organizație nonprofit, fondată în Statele Unite, în 2001, de către fostul senator american Sam Nunn și filantropul Ted Turner.

Scenariul prevede sute de milioane de decese

Scenariul fictiv descrie o pandemie care ar apărea într-o țară fictivă, denumită Brinia. Și care s-ar extinde la nivel global în mai puțin de 18 luni.

Citește și:  Borrell: Suntem determinaţi să protejăm frontierele externe ale Uniunii Europene

Scenariul exercițiului fictiv a descris o pandemie globală mortală, care implică o tulpină neobișnuită de virus al variolei maimuțelor, care a apărut pentru prima dată în națiunea fictivă Brinia și s-a răspândit la nivel global timp de 18 luni”, conform sursei citate.

Șocant este faptul că scenariul prezice că o pandemie de variola maimuței ar duce la un număr uriaș de cazuri și la enorm de multe pierderi de vieți omenești, de ordinul sutelor de milioane.

SCENARIUL A DEZVĂLUIT CĂ FOCARUL INIȚIAL A FOST CAUZAT DE UN ATAC TERORIST FOLOSIND UN AGENT PATOGEN PROIECTAT ÎNTR-UN LABORATOR CU PREVEDERI INADECVATE ÎN MATERIE DE BIOSECURITATE ȘI SUPRAVEGHERE SLABĂ. PÂNĂ LA SFÂRȘITUL EXERCIȚIULUI, PANDEMIA FICTIVĂ A DUS LA PESTE TREI MILIARDE DE CAZURI ȘI 270 DE MILIOANE DE DECESE ÎN ÎNTREAGA LUME”, NOTEAZĂ SITE-UL NTI.ORG.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 61 =

Close