America

Abordare de RAHAT: Primarul New-York-ului oferă 100 de dolari fiecărui copil care se vaccinează. „Poți cumpăra o mulțime de bomboane”

Primarul orașului New York, Bill de Blasio, le oferă copiilor 100 de dolari pentru a-i încuraja să se vaccineze anti-Covid înainte de Crăciun, spunându-le: „Poți cumpăra o mulțime de bomboane cu 100 de dolari”. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani vor fi eligibili pentru vaccinare începând de săptămâna viitoare.

„Vești bune, copiii vor primi stimulentul de vaccin în valoare de 100 de dolari”, a spus de Blasio.

„Așadar, vrem ca ei și familiile lor să profite de asta. Toată lumea ar putea avea mai mulți bani în preajma sărbătorilor. Dar, cel mai important, ne dorim ca toți să fie în siguranță.”

Oficialii speră că recompensa în numerar va încuraja copiii să se vaccineze înainte de sezonul de sărbători, când se preconizează că numărul infectărilor vor crește.

Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) a aprobat la începutul lunii administrarea vaccinului Pfizer copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Decizia face ca aproximativ 28 de milioane de copii din America să fie eligibili pentru vaccinare.

Citește și:  VIDEO: Participanții la convenția SATANISTILOR au rupt Biblii și au făcut ‘dezbotezări’.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close